Linnaeuskade 5 • 1098 BC Amsterdam

Linnaeuskade 5
1098 BC Amsterdam

Zoek
run-inn-amsterdam-hardloopkleding-accessiores

DE WINKEL

Run-Inn Linnaeuskade

ADRES: Linnaeuskade 5
POSTCODE: 1098 BC Amsterdam
TELEFOON: 020-4635771
E-MAIL: info@run-inn.nl
INTERNET: www.run-inn.nl
KVK: 67675581

 

Run-Inn Linnaeuskade is al ruim 35 jaar een speciaalzaak op het gebied van running en wandelen, alsmede fitness en indoorsporten. Run-Inn Linnaeuskade heeft een zeer uitgebreide collectie bestaande uit hardloopschoenen, hardloopkleding, hardloopaccessoires, wandelschoenen (laag en hoog), indoor/fitnessschoenen en gymschoenen, alsmede functionele (wandel)slippers en (wandel)sandalen. En dit alles voor dames, heren en kinderen. Het assortiment bestaat uit secuur geselecteerd functioneel materiaal dat je in staat stelt probleemloos van je hobby te genieten. Bij Run-Inn Linnaeuskade ben je verzekerd van het Product-Plus, want je krijgt bij aankoop van het product het beste advies er altijd gratis bij. ​

De artikelen die Run-Inn Linnaeuskade verkoopt zijn gemaakt om ‘gebruikt’ te worden. Bedoeld voor mensen die hun vrijetijd actief en plezierig willen doorbrengen. Run-Inn Linnaeuskade is dus een sportzaak voor de serieuze actieveling waarbij leeftijd of prestatieniveau onbelangrijk is. Beweging is goed voor iedereen en iedereen krijgt bij Run-Inn Linnaeuskade het beste materiaal en het beste advies waardoor er zoveel mogelijk plezier aan de sportieve bezigheden kan worden beleefd.

Run-Inn Linnaeuskade vind je aan de Lin​naeuskade 5, Amsterdam-Watergraafsmeer, bij Jumbo Linnaeusstraat pal om de hoek. Zie voor routebeschrijving beneden.

Klik voor de Aankoopfolder hier.

run-inn-actieve-vrijetijdsbesteding-folder
run-inn-actieve-vrijetijdsbesteding
run-inn-hardloopwinkel-amsterdam
DE WINKEL
harry-honselaar-winkel-run-inn
HARRY HONSELAAR
winkel run inn
VASTE KLANT