Junior


Volop kinder schoeisel voor binnen en buiten

Run-Inn heeft een ruime keuze in gymschoenen. De meest verkocht modellen schoolgympen zijn van Rucanor en Tangara. Het Rucanor model is slijtvast en sterk. Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: donker blauw, wit, zwart en roze. Deze schoenen zijn gemaakt van canvas met twee velcro (klitteband) sluitingen. Tangara gymschoenen zijn populaire gymsch
oenen onder de schoolgaande jeugd. De Tangara schoentjes zijn ontwikkeld in samenwerking met een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van kinderschoenen. Dat garandeert een perfecte pasvorm en afwerking waardoor optimaal gymplezier wordt gegarandeerd. De Tangara schoolgympen zijn iets soepeler en smaller in leest en ook voorzien van velcro sluitingen, verkrijgbaar in wit en roze. Deze modellen gaan vanaf maat 22/23 t/m 40. Boven maat 40 hebben wij andere modellen in de collectie van o.a. Rucanor, Reebok, Asics en Tangara. Run-Inn heeft een uitgebreide collectie kinderschoenen en een aantal keer per jaar wordt de collectie aangevuld.

Wij hebben ook een grote collectie hardloopschoenen voor kinderen vanaf maat 28, als ook atletiek spikes. Verder zijn er tennisschoenen, indoorschoenen en echte outdoor wandelschoenen, laag en hoog, te verkrijgen. En let op: in de zomermaanden (vanaf begin april) hebben wij volop slippers van Reef en sandalen van Teva! Er zijn al twee generaties met onze Teva en Reef modellen opgegroeid... De maten beginnen al bij 18/19, vanaf maatje baby. Dus kom gewoon maar eens langs als er gezocht wordt naar schoenen voor kinderen.
NAAR BOVEN