Linnaeuskade 5 • 1098 BC Amsterdam

Linnaeuskade 5
1098 BC Amsterdam

Zoek

Hardlopen is leuk!

Hardlopen neemt steeds verder in populariteit toe. De meerderheid van de hardlopers knoopt 2 à 3 keer per week de hardloopschoenen dicht. Lichamelijk en geestelijk gezond worden en/of blijven zijn de belangrijkste redenen om te gaan hardlopen.

Hardlopen is de laatste jaren veel meer een sociale gebeurtenis geworden. De prestatiedrang is naar de achtergrond verschoven. Vroeger trainde de hardloper vaak fanatiek en alleen nu wordt er veel meer – gezellig – in groepen gelopen met vrienden, familie, collega’s en er wordt ook volop deelgenomen aan grote loopevenementen. En nog steeds meer vrouwen ontdekken het hardlopen om gezond en fit te blijven.

Loopplezier

Om het hardlopen zo leuk te gaan vinden dat je er nooit meer mee stopt, moet je Loopplezier zien te krijgen. Daarvoor dien je 1e goed functioneel hardloopmateriaal te hebben, 2e de trainingsbelasting altijd goed te doseren en 3e genoeg geduld te hebben, want het lichaam laat zich niet haasten. Run-Inn Linnaeuskade is een hardloopspeciaalzaak met het ‘Product-Plus’. Wij verkopen een functioneel en kwalitatief hoogstaand product en wij adviseren jou waar mogelijk om het vereiste Loopplezier te verkrijgen en te behouden.

 

 

 

quote run in hardlopen is leuk
hardlopenisleuk
run-inn-hardloopwinkel-amsterdam
DE WINKEL
harry-honselaar-winkel-run-inn
HARRY HONSELAAR
winkel run inn
VASTE KLANT