Winkel


Bij Run-Inn ben je verzekerd van het 'Product-Plus'

Run-Inn is een speciaalzaak op het gebied van running en wandelen, alsmede aerobics, fitness en indoor. Run-Inn heeft een zeer uitgebreide collectie bestaande uit hardloopschoenen, hardloopkleding, hardloopaccessoires, wandelschoenen (laag en hoog), aerobicsschoenen, fitnessschoenen en gymschoenen, alsmede functionele slippers en sandalen. En dit alles voor dames, heren en kinderen. Het assortiment bestaat uit secuur geselecteerd functioneel materiaal dat je in staat stelt probleemloos van je hobby te genieten. Bij Run-Inn ben je verzekerd van het Product-plus, want je krijgt bij aankoop van het product er altijd het beste advies gratis bij. ​

De artikelen die Run-Inn verkoopt zijn gemaakt om 'gebruikt' te worden. Bedoeld voor mensen die hun vrijetijd actief willen doorbrengen. Run-Inn is dus een sportzaak voor de serieuze actieveling waarbij leeftijd of prestatieniveau onbelangrijk is. Beweging is goed voor iedereen en iedereen krijgt bij Run-Inn het beste materiaal en het beste advies waardoor er zoveel mogelijk plezier aan de sportieve bezigheden kan worden beleefd.

Run-Inn vind je aan de Lin​naeuskade 5, Amsterdam-Watergraafsmeer. Bij de HEMA pal om de hoek. Zie voor routebeschrijving beneden en voor de Aankoopfolder hier.

 

 


Routebeschrijving:
​NAAR BOVEN