Linnaeuskade 5 • 1098 BC Amsterdam

Linnaeuskade 5
1098 BC Amsterdam

Zoek

MAC-in-a-sac lichtgewicht regenkleding

Regenjack
MAC in a sac is een makkelijk lichtgewicht ademend nylon regenjack met een uniek ‘staycool’ systeem aan rugzijde voor extra comfort. 100% waterdicht (10.000mm) ademend en winddicht (8.000gsm). Uniseks. Kleur zwart. Prijs €59,95. Met opbergzakje.

Regenbroek met lange rits
Het aantrekken van een regenbroek gaat niet altijd even gemakkelijk. Zeker wanneer u daarbij uw schoenen aan wilt houden kan het knap lastig zijn om de broek aan of uit te trekken. Gelukkig biedt de MAC in a sac Full Zipper (over)regenbroek uitkomst. Deze regenbroek is namelijk uitgevoerd met een ritssluiting aan beide zijden. Doordat de rits twee richtingen op bewogen kan worden, is deze broek zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. De MAC in a sac Full Zip regenbroek is daarnaast uitgevoerd met elastiek in de taille zodat deze goed blijft zitten. Uniseks. Kleur zwart. Prijs €49,95. Met opbergzakje.

Lichtgewicht regenbroek
MAC in a sac is een makkelijk lichtgewicht polyester regenbroek, ontworpen om klein op te rollen in bijgeleverde opbergzakje. 100% water- en winddicht door geplakte naden. Makkelijk dragend lichtgewicht polyester (over)regenbroek, 100% waterdicht (10.000mm) door geplakte naden. Ademend (8.000gsm) en winddicht. Elastiek in de taille. Met klittenband verstelbare beenpijpen. Klein op te rollen in bijgeleverd opbergzakje. Uniseks. Kleur zwart. Prijs €37,95.

Kinderen
Regenjack, kleur ocean blue. Prijs €47,95. Met opbergtasje. (Over)regenbroek, kleur zwart. Prijs 29,95. Met opbergzakje.

run-inn-hardloopwinkel-amsterdam
DE WINKEL
harry-honselaar-winkel-run-inn
HARRY HONSELAAR
winkel run inn
VASTE KLANT