RUN-INN LINNAEUSKADE verkoopt ‘het product plus’

RUN-INN LINNAEUSKADE verkoopt ‘het product plus’

20-10-2015

Om veel plezier te kunnen beleven aan de hardloopsport is het van belang dat je hardloopschoenen koopt die bij JOU PERSOONLIJK passen. Loopschoenen die passen bij de vorm van jouw voeten, bij jouw gewicht en vooral bij de manier waarop jij jouw voeten afwikkelt. Een functionele hardloopschoen dempt de schokbelasting tijdens het contact met de grond maar dient bij elke pas jouw voeten ook voldoende te steunen, daar waar voor jou persoonlijk noodzakelijk is om blessurevrij te kunnen blijven hardlopen. En de pasvorm moet zo optimaal mogelijk zijn. Om daar achter te komen moet je verschillende – door ons speciaal voor jou geselecteerde modellen – uitproberen. Met die modellen maak je dan als het ware een paar proefritjes door de winkel om te kunnen vaststellen hoe dat model aanvoelt.

Als jij jouw hardloopschoenen gekozen hebt, begint het allemaal pas. Dan ga je de loopschoenen actief gebruiken. De een zal af en toe een klein stukje gaan hardlopen en de ander zal dat meer frequent gaan doen. Maar er is één ding dat hen allen bindt, en dat is het moeten hebben van Loopplezier. Met Loopplezier kun je je hele hardlopende leven blijven hardlopen, op wat voor niveau dan ook je hardloopt.

Product-Plus
Om jou te helpen dat jij dat Loopplezier ook daadwerkelijk krijgt (behoudt), krijg je - desgewenst - de benodigde adviezen mee voor een goede trainingsopbouw en kun je eventueel drie gratis looptrainingen volgen waarin ook het onderwerp looptechniek aan de orde kan komen en een efficiënte manier van hardlopen maakt het je gemakkelijker om Loopplezier te krijgen. Ook op andere voor jou relevante vragen kan een antwoord worden gegeven: ‘Alles voor het Loopplezier!’ Via Run-Inn kun je aansluiten bij loopgroepen en ook de lijnen naar de sportfysiotherapeut zijn kort mocht er onverhoopt toch nog iets mis zijn gegaan. Bij Run-Inn krijg je garantie op het advies, dus als er naderhand toch nog iets loos is, ben je van harte welkom voor een tweede advies. Met ingang van volgend jaar kun je daarvoor online een afspraak maken. Run-Inn verkoopt dus niet alleen het (hardloop)Product maar geeft je daarbij ook nog eens – gratis - een ‘Plus’.

In de laatste maanden van dit jaar is er bij Run-Inn een grote kledingactie. Functionele loopkleding maakt het hardlopen een stuk comfortabeler. Op de site van Run-Inn staat ook een kledingfolder waar de werking van loopkleding wordt uitgelegd. Het verdient zeker aanbeveling deze goed eens door te lezen. Uiteraard heeft Run-Inn ook allerlei loopaccessoires en wat een hardloper nog allemaal meer nodig heeft om optimaal plezier te kunnen beleven aan het hardlopen.

Run-Inn is niet aangesloten bij een keten. Daardoor zijn de lijnen bij Run-Inn kort en dat komt het contact met de klant ten goede. Eigenaar Harry Honselaar heeft zijn sporen in de hardloopwereld als actief hardloper en als hardlooptrainer meer dan verdiend. Bovendien is Harry Honselaar schrijver van het ‘Praktijkboek voor hardlopers, een handleiding voor verantwoord hardlopen.’ Run-Inn vind je op de Linnaeuskade 5, Amsterdam Watergraafsmeer, bij de HEMA Linnaeusstraat pal om de hoek. Tel. 020-4635771. Website: www.run-inn.nl.