DECEMBER, DE CADEAUMAAND

DECEMBER, DE CADEAUMAAND

21-11-2019

CADEAUTIPS TOT 10 EURO

SPORTSOKKEN
2 paar korte, zwarte Asics sportsokken. De sokken zijn bijna geheel naadloos, alleen zit er een naad aan de voorkant van de sok. Het dunne, gebreide materiaal houdt de voeten koel en droog.
 

HET LOOPSTIJL A-B-C
Zojuist verschenen: het Loopstijl A-B-C. Een boekje dat de sleutel bevat tot een leven lang plezierig hardlopen! En wie wil er nu niet gewoon ‘lekker’ kunnen hardlopen? Voor Vaste-klanten tot 31 december voor de introductieprijs van € 9,95.
Klik voor meer informatie op deze link: https://www.run-inn.nl/hardlopen/loopstijl-a-b-c


ELASTISCHE VETERS
Met LOCK LACES® trek je je schoenen makkelijk aan- en uit. Je hoeft de veters niet meer vast te knopen. Om de schoenen aan- en uit te doen schuif je de vergrendeling eenvoudig heen en weer. Veters in wit of zwart. 


RUN-INN CADEAUBON
De Run-Inn cadeaubon is uit te schrijven voor elk gewenst bedrag. Gemakkelijk om te geven, leuk om te krijgen.
 

ANDERE CADEAUTIPS

FUNCTIONELE HARDLOOP- en WANDELSOKKEN
Beweeg plezierig en voorkom blaren met de fijne, kwalitatief hoogstaande sokken van Falke en Feetures. Bij aankoop van 2 paar Falke hardloop- en/of wandelsokken of Feetures hardloopsokken geven we je 5 euro korting.

NEON-LED ARMBAND
Zorg dat je gezien wordt! Met de neon-led armband ben je zeer goed zichtbaar als je in het donker loopt of fietst. Het led licht brandt of continue of knipperend. Verkrijgbaar met rood, blauw, groen, violet of oranje licht, € 14,95.

LOOPMUTSEN en -HANDSCHOENEN   
Draag bij je winteroutfit functionele handschoenen en een muts om je handen en hoofd droog en warm te houden tijdens het sporten. Er zijn verschillende soorten handschoenen en mutsen verkrijgbaar, afhankelijk van jouw wensen.

POLAR IGNITE 
De Polar Ignite is een fitnesshorloge van topkwaliteit met polshartslagmeting en GPS. Dit horloge houdt niet alleen jouw sportprestaties bij, maar is ook jouw digitale coach. Met functies als Sleep Plus Stages en Nightly Recharge helpt de Polar Ignite je bij het nastreven van een gezonde levensstijl.
Zo meet het horloge onder andere jouw slaapkwaliteit en hoe jouw lichaam herstelt van de dag. Op basis van deze metingen adviseert de FitSpark trainingsbegeleiding een training die aansluit bij jouw fitheid, € 199,00.

CAMELBAK DRINKFLESSEN
CamelBak maakt mooie isolerende, wat zwaardere, drinkflessen met lekvrije dop. De buitenkant van de fles blijft droog en de inhoud blijft 6 uur heet of 24 uur koud. 0,6, 1,0 en 1,2 liter, in diverse kleuren, € 29,95, € 34,95 en € 39,95. Er zijn ook andere, lichtere, Camelbak bidons verkrijgbaar, vanaf.€ 10,95.

SPORTRIEM
Met deze ultralichte regen- en zweetbestendige sportriem kun je eenvoudig je smartphone, sleutels en andere persoonlijke dingen tijdens je training meenemen, € 24,95.


HARDLOOPBOEKEN
Je kunt natuurlijk ook altijd een (hardloop)boek cadeau doen. Je hebt keuze uit verschillende titels.
 

OVERIGE ARTIKELEN
We hebben yogamatten, foam rollers, elastische resistance banden, handgewichtjes, stressballetjes, massageballen, ice power artikelen (ter behandeling van blessures), tennisballen e.d. op voorraad.


TELEFOONHOUDER
In deze sport armband kan je telefoon er rechtop maar ook ondersteboven in. Door het transparante venster kun je je smartphone volledig bedienen. Er zijn diverse maten voor de verschillende toestellen (ook een wat breder model als je je smartphone mét het hoesje wilt meenemen) € 24,95.
 

FLIPBELT VOOR JE SLEUTELS EN TELEFOON
De flipbelt is een rekbare band met meerdere openingen, die je om je middel draagt. Je kunt er gemakkelijk je telefoon, sleutels, energy gels, bijbehorende drinkflesjes of andere spullen in meenemen; makkelijk bereikbaar en goed weggeborgen, € 29,95 of € 37,95.