1-2-3 ACTIE: KORTING TOT 30%

1-2-3 ACTIE: KORTING TOT 30%

11-09-2020

De 1-2-3-Actie helpt je om de ontbrekende kledingstukken in je kledingkast aan te vullen of om oude kledingstukken te vervangen om zodoende het hardlopen tijdens de koude(re) en natte(re) maanden zo comfortabel mogelijk te kunnen maken.

Per 3 artikelen (loopschoenen/wandelschoenen en/of loopkleding) wordt 10% korting gegeven op het duurste artikel, 20% op het een na duurste artikel en 30% op het goedkoopste artikel. De korting wordt gegeven over de verkoopprijs zonder korting.

Beoefen je favoriete sport zo comfortabel mogelijk
Het gebruik van functionele loopkleding en loopschoenen maakt het hardlopen onder alle weersomstandigheden zo comfortabel mogelijk. Loopkleding: loopjacks, loopbroeken (elastisch, wijd, kort en lang), loopshirts (elastisch, wijd, kort en lang), thermische onderkleding (kort en lang), compressiekousen en sport bh's. Loopschoenen: functionele modellen van Asics, Brooks, 361º, Hoka en Saucony.

De actie eindigt op 30 november 2020.
Deze aanbieding is alleen voor Vaste klanten en zolang de voorraad strekt.
(Als je nog geen Vaste-klant bent dan kun je je bij ons in de winkel als zodanig laten registreren)

 

 

WANDELEN IS GEZOND VOOR IEDEREEN

Wandelen is goed voor mensen van elke leeftijd. Door te wandelen gaan je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten, spieren, gewicht en geheugen allemaal in kwaliteit vooruit. En niet te vergeten: je humeur wordt er beter van! En dat allemaal door heel simpel elke dag een stukje te wandelen. Trek daarom de wandelschoenen aan en ga naar buiten!

Actieve vrijetijdsbesteding
Run-Inn heeft een ruime collectie wandelschoenen voor de actieve vrijetijdsbesteding: comfortabele wandelschoenen, hoog, laag en waterdicht voor wandelen, citytrips, hiking en andere outdoor activiteiten.

Run-Inn heeft diverse wandelschoenen in de aanbieding, waaronder:

  • Asics Gel Odyssey WR, een comfortabele softwalker, van €109,95, nu voor €84,95
  • Teva Arrowood WR Mid van €149,95, nu voor €119,95
  • Teva Arrowood WR Low, van €139,95, nu voor €109,95

De Teva Arrowood WR is waterdicht, supercomfortabel.
Ook zijn er diverse hoge en lage model schoenen van Salomon en Lowa in de aanbieding.

Modellen zijn leverbaar in dames- en herenmaten, zolang de voorraad strekt. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.